• Windows en Mac
  • Powered by ISP Software
  • Contact

Professionele ICT-leverancier voor order gestuurde bedrijven

Vision start sneller op

Er is een aanpassing gemaakt zodat Vision sneller opstart vanaf versie 1.1.193.
 

Snellere opstart

De opstartprocedure is versneld vanaf Vision versie 1.1.193. Tijdens het opstarten van Vision werd er standaard veel info herladen. Dit had tot gevolg dat het soms lang kon duren voordat Vision opstartte. De laadtijd is nu ingekort door het resultaat van de inlog (programma's) lokaal op te slaan in een (json)file die dan bij een volgende inlog in één keer geladen kan worden.


Wil u dit niet?

Werkwijze

  1. Ga in de boomstructuur naar <Onderhoud>
  2. Kies hieronder vervolgens voor <Gebruikers>
  3. Bij de betreffende gebruiker kunt u in het detailscherm het vinkje verwijderen in het aankruisvakje naast "ververs programmacache" 

Dat vinkje wordt automatisch aangevinkt voor alle gebruikers bij een Vision-update. Indien dat vinkje aangevinkt is worden bij de volgende inlog van die gebruiker alle programma's weer op de "oude" manier geladen en wordt de lokale file weer bijgewerkt. De lokale file komt in de gebruikers cq. users map van de Vision client:  users\gebruiker\vision_client\owner_id\user_id\programs.json


Voor het aankruisvakje staat een datum/tijd veld voor het geval een gebruiker inlogt in Vision op verschillende PC's.

Bij het inlezen van een licentie file dient ook de program cache van de users binnen de bewuste owner_id ge-reset te worden.


Vragen?

Neem contact op met de Servicedesk via support@ispsoftware.nl

 

 



<< terug