• Windows en Mac
  • Powered by ISP Software
  • Contact

Professionele ICT-leverancier voor order gestuurde bedrijven

Nieuw: Graag sneller verkooporderregels toevoegen?

Wilt u nog sneller verkooporderregels aanmaken in het verkooporder-ingavescherm?
 

Vanaf Vision versie 206 is er een extra ingave mogelijkheid bij gekomen om snel artikelen toe te voegen in een verkooporder. Het gaat hierbij om de zogenoemde < Artikellijst (ALT+A) > functie binnen het verkooporder-ingavescherm:

 


Het voordeel hiervan is dat u steeds terugkeert bij het laatst gekozen artikel. Daarnaast ziet u in één oogopslag hoeveel voorraad u heeft van het desbetreffende artikel.
Kortom, erg handig wanneer u veel artikelen dient toe te voegen in een verkooporder en het neveneffect is dat u minder gebruik hoeft te maken van de muis(klik).


Werkwijze

  1. U selecteert allereerst de desbetreffende klant, waar een verkooporder voor gemaakt gaat worden. Kies vervolgens voor het tabblad < Verkooporder > en klik op 

     
  2. Het verkooporder-ingavescherm wordt geopend. Klik vervolgens op < Artikellijst (ALT+A) >    of  ALT + A

     
  3. Het volgende scherm wordt geopend:


    Hierbij heeft u snel overzicht in welke artikelen u op voorraad heeft. U kunt vervolgens klikken op de < Naam > van het artikel en de verkooporderregel wordt aangemaakt.
     
  4. Klik vervolgens nogmaals op < Artikellijst (ALT+A) >    of  ALT + A  en u keert terug bij het laatst gekozen artikel.
  5. Wanneer u klaar bent met de aanmaak van alle verkooporderregels sluit u het verkooporder-ingavescherm.

 

 

 

 



<< terug